Kinderopvang ROMI heeft een aantal groepen van 0 tot 4 jaar, verdeeld over vier locaties in Oostendorp, 't Harde, Wezep en Oldebroek.

Alle groepen hebben vaste kleine teams, ze werken op vaste dagen, zodat de kinderen in principe altijd dezelfde pedagogisch medewerkers hebben. Op deze manier wordt een goede vertrouwensband opgebouwd. De groepen werken met thema’s verdeeld over het jaar. Daarnaast is er uiteraard een pedagogisch beleidsplan en een dagprogramma. In het pedagogisch beleidsplan kunt u allerlei informatie vinden omtrent de verzorging en begeleiding van uw kind.

De omgeving

De omgeving waarin kinderen de dag doorbrengen heeft grote invloed op het gedrag en welbevinden. Kinderopvang ROMI onderkent dat belang en wil de kinderen een bij hun leeftijd passende, veilige, inspirerende en uitdagende leefomgeving bieden.
Zowel binnen als buiten. Daarom hebben alle vestigingen ruim opgezette tuinen met speelvoorzieningen. De groepsruimtes beschikken over veel daglicht. Huiselijkheid vindt u terug op al onze locaties.

Activiteiten

Naast de vaste eet- en drinkmomenten van de dag, bieden we de kinderen allerlei activiteiten aan zoals knutselen, zingen, kleuren en buitenspelen. We hebben het hele jaar door thema’s. De groepen nodigen bijvoorbeeld een agent uit die van alles over zijn beroep vertelt.

Klantvriendelijkheid

Onze klantvriendelijkheid ziet u terug in de persoonlijke benadering van de medewerkers. Onze klanten zijn op de eerste plaats de kinderen. U mag van ons dan ook verwachten dat wij uw kind optimaal verzorgen waarbij het welbevinden van uw kind voorop staat. Uw kind is een individu en hij/zij wordt ook op deze wijze benaderd. Er wordt ingespeeld op de diverse behoeftes en ontwikkelingsfasen.

Daarnaast bent u onze klant. We streven naar een goede samenwerking met ouders en verzorgers door goede communicatie en een open houding.
 
Inschrijven