Kinderopvang ROMI start in MFC Aperloo

(Geef) Een prentenboek cadeau!
april 11, 2018
Kinderopvang ROMI op RTL4
mei 30, 2018

Kinderopvang ROMI zal vanaf 27 augustus 2018 haar deuren openen met een peuterspeelzaal; kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in het MFC Aperloo.

26 April 2018 is de huurovereenkomst getekend en kan de verbouwing gaan beginnen.

ROMI kenmerkt zich, naast haar christelijke karakter, onder andere door haar flexibiliteit; gunstige tarieven en ruime openingstijden van 06.30-18.30uur.

 

Kleinschaligheid, kwaliteit, persoonlijke aandacht en veiligheid zijn bij ons belangrijke items. De groepen creëren sfeer in de vorm van huiselijkheid; gezelligheid; normen en waarden.

Daarnaast zullen we veel gaan samenwerken met verenigingen die zich in de Aperloo bevinden.

U kunt denken aan projecten waarbij de kinderen kunnen kennismaken met een bepaalde sport of muziekinstrument gedurende een bepaalde periode. Of wanneer uw kind lid is van een vereniging in de Aperloo, kan hij/zij wanneer het op de buitenschoolse opvang zit, hier gewoon gebruik van blijven maken.

Dus uw kind kan gewoon naar de vereniging ook al zit het op de buitenschoolse opvang. Ideaal  voor u, toch?

Bovendien zal er een toegang komen naar het voetbalveld zodat de kinderen naar hartenlust kunnen voetballen op een heus voetbalveld met echte doelen.

De eerste 10 ingezonden inschrijfformulieren voor de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf ontvangen het prachtige prentenboek: Raad eens hoeveel ik van je hou of de Gruffalo.

De huurovereenkomst wordt getekend.

Informatie: www.kinderopvangromi.nl of info@kinderopvangromi.nl of 0525-63 73 70

Kom gerust alvast sfeer proeven op één van onze locaties, maar maakt u wel een afspraak zodat één van onze medewerkers van de klantenservice u rustig te woord kan staan?

Hopelijk tot ziens.

Inschrijven